Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Coji ecler

Credi®Choux New 250 g, Apă (10-15°C) 475 g, Ulei 150 g

  • Mixare cu paleta 1 min. la viteză mică și apoi 6-8 min. la viteză medie, până la obținerea unei mase omogene.
  • Coacere: 190 – 220°C (cuptor rotativ, aburiți 3-4 sec. la început)/ 25-35 min. (deschideți trapa de evacuare cu 5 min. înainte de finalul coacerii

2. Cremă de vanilie

Credi®Custard Napoleon 125 g, Apă (rece) 250 g, Creline 250 g

  • Se mixează cu telul premixul de cremă instant și apa, 5 min. la viteză medie.
  • Adăugăm Creline (sau frișcă naturală) spumată în prealabil și le omogenizăm1 minut.
  • Pentru decor folosim încă 30 g Creline spumată și 10 g zahăr pudră.

3. Cremă de ciocolată

Ciocolată neagră 100 g, Creline 400 g

  • Se aduce Creline la fierbere, se ia de pe foc și se adaugă ciocolata amestecând până se omogenizează.
  • După răcire se spumează.
  • La fiecare ecler punem aprox. 70 g cremă.

4. Cremă cu cafea

Credi®Filling Coffee Filling 250 g, Creline 250g

  • Se spumează Creline apoi se adaugă Credi®Filling Coffee Filling și se omogenizează.
  • Se umplu eclerele cu câte 70 g cremă, apoi se decorează după preferință.

5. Cremă de alune

Credi®Custard Napoleon 100 g,  Apă(rece) 250g, Cremeto Nocciola 150g

  • Se mixează cu telul premixul Credi®Custard Napoleon și apă, 5 min. la viteză medie. Încorporăm și Cremento Nocciola și le omogenizăm.
  • Crema rezultată se pune în cojile de ecler, aprox. 70 g/ buc.
  • Decorarea se poate face prin glazurarea părții superioare a eclerului cu ciocolată albă topită.

1. Coji ecler

Credi®Choux New 250 g, Apă (10-15°C) 475 g, Ulei 150 g

  • Mixare cu paleta 1 min. la viteză mică și apoi 6-8 min. la viteză medie, până la obținerea unei mase omogene.
  • Coacere: 190 – 220°C (cuptor rotativ, aburiți 3-4 sec. la început)/ 25-35 min. (deschideți trapa de evacuare cu 5 min. înainte de finalul coacerii

2. Cremă de vanilie

Credi®Custard Napoleon 125 g, Apă (rece) 250 g, Creline 250 g

  • Se mixează cu telul premixul de cremă instant și apa, 5 min. la viteză medie.
  • Adăugăm Creline (sau frișcă naturală) spumată în prealabil și le omogenizăm1 minut.
  • Pentru decor folosim încă 30 g Creline spumată și 10 g zahăr pudră.

3. Cremă de ciocolată

Ciocolată neagră 100 g, Creline 400 g

  • Se aduce Creline la fierbere, se ia de pe foc și se adaugă ciocolata amestecând până se omogenizează.
  • După răcire se spumează.
  • La fiecare ecler punem aprox. 70 g cremă.

4. Cremă cu cafea

Credi®Filling Coffee Filling 250 g, Creline 250g

  • Se spumează Creline apoi se adaugă Credi®Filling Coffee Filling și se omogenizează.
  • Se umplu eclerele cu câte 70 g cremă, apoi se decorează după preferință.

5. Cremă de alune

Credi®Custard Napoleon 100 g,  Apă(rece) 250g, Cremeto Nocciola 150g

  • Se mixează cu telul premixul Credi®Custard Napoleon și apă, 5 min. la viteză medie. Încorporăm și Cremento Nocciola și le omogenizăm.
  • Crema rezultată se pune în cojile de ecler, aprox. 70 g/ buc.
  • Decorarea se poate face prin glazurarea părții superioare a eclerului cu ciocolată albă topită.

ro_RORomanian