1. Coji ecler
Credi®Choux New 250 g, Apă (10-15°C) 475 g, Ulei 150 g
- Mixare cu paleta 1 min. la viteză mică și apoi 6-8 min. la viteză medie, până la obținerea unei mase omogene.
- Coacere: 190 – 220°C (cuptor rotativ, aburiți 3-4 sec. la început)/ 25-35 min. (deschideți trapa de evacuare cu 5 min. înainte de finalul coacerii
2. Cremă de vanilie
Credi®Custard Napoleon 125 g, Apă (rece) 250 g, Creline 250 g
- Se mixează cu telul premixul de cremă instant și apa, 5 min. la viteză medie.
- Adăugăm Creline (sau frișcă naturală) spumată în prealabil și le omogenizăm1 minut.
- Pentru decor folosim încă 30 g Creline spumată și 10 g zahăr pudră.
3. Cremă de ciocolată
Ciocolată neagră 100 g, Creline 400 g
- Se aduce Creline la fierbere, se ia de pe foc și se adaugă ciocolata amestecând până se omogenizează.
- După răcire se spumează.
- La fiecare ecler punem aprox. 70 g cremă.
4. Cremă cu cafea
Credi®Filling Coffee Filling 250 g, Creline 250g
- Se spumează Creline apoi se adaugă Credi®Filling Coffee Filling și se omogenizează.
- Se umplu eclerele cu câte 70 g cremă, apoi se decorează după preferință.
5. Cremă de alune
Credi®Custard Napoleon 100 g, Apă(rece) 250g, Cremeto Nocciola 150g
- Se mixează cu telul premixul Credi®Custard Napoleon și apă, 5 min. la viteză medie. Încorporăm și Cremento Nocciola și le omogenizăm.
- Crema rezultată se pune în cojile de ecler, aprox. 70 g/ buc.
- Decorarea se poate face prin glazurarea părții superioare a eclerului cu ciocolată albă topită.