Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Preparare foaie tort
Credi®Cake Multicake Plus 250 g
Ouă (temp.camerei) 250 g
____________________________________________
Total 500 g

Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului.
Se mixează cu ajutorul telului la viteză mică 1 min., apoi la viteză mare 10 min.
Se toarnă cât mai uniform compoziția cu poche-ul în interiorul a 2 cercuri cu Ø 28 cm.
Coacere: 220°C/ aprox. 5 min.

2. Preparare cremă
Credi®Custard Napoleon 450 g
Apă (rece) 1000 g
Creline (spumată) 900 g
Coji portocale confiate 50 g
Gelatină 15 g
Apă 70 g
Compot mix fructe exotice 300 g
____________________________________________
Total 2785 g

Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apă rece 5 min. la viteză medie, apoi adăugăm gelatină hidratată în prealabil. Gelatina hidratată trebuie să fie încălzită înainte de a fi turnată în crema de vanilie.
Se adaugă Creline, coaja de portocale și compotul.
3. Finisare tort
În interiorul unui cerc cu Ø 32 cm așezăm o foaie de tort.
Tapetăm interiorul ramei cu pișcoturi pentru șampanie, în poziție verticală, lipite de interiorul cercului.
Introducem crema de vanilie, o întindem drept în spațiul delimitat de pișcoturi.
Așezăm peste cremă a doua foaie de tort.
Răcire minimum 4 ore.
După răcire se decorează cu fructe proaspete, aprox. 300 g și 150 g Creline.

Recomandare: consultați oferta Viadan pentru gelatină și compoturi.

1. Preparare foaie tort
Credi®Cake Multicake Plus 250 g
Ouă (temp.camerei) 250 g
____________________________________________
Total 500 g

Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului.
Se mixează cu ajutorul telului la viteză mică 1 min., apoi la viteză mare 10 min.
Se toarnă cât mai uniform compoziția cu poche-ul în interiorul a 2 cercuri cu Ø 28 cm.
Coacere: 220°C/ aprox. 5 min.

2. Preparare cremă
Credi®Custard Napoleon 450 g
Apă (rece) 1000 g
Creline (spumată) 900 g
Coji portocale confiate 50 g
Gelatină 15 g
Apă 70 g
Compot mix fructe exotice 300 g
____________________________________________
Total 2785 g

Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apă rece 5 min. la viteză medie, apoi adăugăm gelatină hidratată în prealabil. Gelatina hidratată trebuie să fie încălzită înainte de a fi turnată în crema de vanilie.
Se adaugă Creline, coaja de portocale și compotul.
3. Finisare tort
În interiorul unui cerc cu Ø 32 cm așezăm o foaie de tort.
Tapetăm interiorul ramei cu pișcoturi pentru șampanie, în poziție verticală, lipite de interiorul cercului.
Introducem crema de vanilie, o întindem drept în spațiul delimitat de pișcoturi.
Așezăm peste cremă a doua foaie de tort.
Răcire minimum 4 ore.
După răcire se decorează cu fructe proaspete, aprox. 300 g și 150 g Creline.

Recomandare: consultați oferta Viadan pentru gelatină și compoturi.

ro_RORomanian