1. Preparare aluat
Credi®Cookie Homemade 1000 g
Unt/ Accento Cremă 300 g
Zahăr 280 g
Ouă 125 g
Credi®Decor 150 g
Stafide 150 g
____________________________________________
Total 2005 g
Se spumează cu telul sau paleta untul/ margarina, zahărul şi ouăle, la viteză medie, timp de 10 min. Se adaugă premixul, stafidele și amestecul de cereale Credi®Decor şi se continuă mixarea la viteză medie 1 min.
Compoziţia se porţionează şi se aşează pe tava acoperită cu hârtie de copt fie cu ajutorul unei cupe dozatoare de înghețată, fie cu ajutorul poche-ului cu douille (Ø 20 mm).
Coacere: 155°C/ aprox. 22 min, în funcţie de mărimea produsului (cuptor rotativ)
165°C/ aprox. 22 min, în funcţie de mărimea produsului (cuptor cu vatră).
Recomandare: folosiți untul din oferta Viadan.