Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Preparare aluat
Credi®Cookie Homemade 1000 g
Unt/ Accento Cremă 300 g
Zahăr 280 g
Ouă 125 g
Credi®Decor 150 g
Stafide 150 g
____________________________________________
Total 2005 g

Se spumează cu telul sau paleta untul/ margarina, zahărul şi ouăle, la viteză medie, timp de 10 min. Se adaugă premixul, stafidele și amestecul de cereale Credi®Decor şi se continuă mixarea la viteză medie 1 min.
Compoziţia se porţionează şi se aşează pe tava acoperită cu hârtie de copt fie cu ajutorul unei cupe dozatoare de înghețată, fie cu ajutorul poche-ului cu douille (Ø 20 mm).
Coacere: 155°C/ aprox. 22 min, în funcţie de mărimea produsului (cuptor rotativ)
165°C/ aprox. 22 min, în funcţie de mărimea produsului (cuptor cu vatră).

Recomandare: folosiți untul din oferta Viadan.

1. Preparare aluat
Credi®Cookie Homemade 1000 g
Unt/ Accento Cremă 300 g
Zahăr 280 g
Ouă 125 g
Credi®Decor 150 g
Stafide 150 g
____________________________________________
Total 2005 g

Se spumează cu telul sau paleta untul/ margarina, zahărul şi ouăle, la viteză medie, timp de 10 min. Se adaugă premixul, stafidele și amestecul de cereale Credi®Decor şi se continuă mixarea la viteză medie 1 min.
Compoziţia se porţionează şi se aşează pe tava acoperită cu hârtie de copt fie cu ajutorul unei cupe dozatoare de înghețată, fie cu ajutorul poche-ului cu douille (Ø 20 mm).
Coacere: 155°C/ aprox. 22 min, în funcţie de mărimea produsului (cuptor rotativ)
165°C/ aprox. 22 min, în funcţie de mărimea produsului (cuptor cu vatră).

Recomandare: folosiți untul din oferta Viadan.

ro_RORomanian