Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Preparare blat
Credi®Cake Multicake Plus 750 g
Ouă (la temp. camerei) 560 g
Făină grâu tip 550 105 g
Cacao (alcalinizată) 22 g
Apă 240 g
____________________________________________
Total 1677 g

Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul.
Se spumează cu telul 1 min. lent, 9 min. rapid, apoi încă 1 min. lent.
Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunea 30 x 40 cm.
Coacere: 180°C/ aprox. 30 min.

2. Preparare sirop
Zahăr 400 g
Apă 400 g
Cognac/ Brandy 20 g
Esență rom* 8 g
Cacao 25 g
____________________________________________
Total 853 g

*Se ajustează cantitatea în funcție de cât de concentrată este aroma de rom folosită.
Recomandăm utilizarea unei arome de calitate superioară pentru un gust desăvârșit.
Se fierbe siropul, apoi se lasă la răcit. După răcire se adaugă cognac-ul și aroma.
3. Preparare cremă
Cremento Sacher 600 g
Accento Super Cremă 200 g
Sirop zahăr 100 g
Esență rom 25 g
____________________________________________
Total 925 g

4. Finisare prăjitură
Se taie pe orizontală blatul, în 3 părți egale.
Se însiropează blatul de la bază cu siropul rece, apoi se adaugă 370 g din cremă.
Se pune al 2-lea blat, se însiropează și se adaugă încă 370 g din cremă.
Se așează ultimul blat, iar după ce îl însiropăm, întindem pe suprafața prăjiturii restul de cremă.
După răcire (minim 4 ore) se porționează prăjitura și se glazurează cu fondant.

Recomandare: folosiți cacao alcalinizată, esență de rom și fondant din oferta Viadan.

1. Preparare blat
Credi®Cake Multicake Plus 750 g
Ouă (la temp. camerei) 560 g
Făină grâu tip 550 105 g
Cacao (alcalinizată) 22 g
Apă 240 g
____________________________________________
Total 1677 g

Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul.
Se spumează cu telul 1 min. lent, 9 min. rapid, apoi încă 1 min. lent.
Compoziția se toarnă într-o tavă cu dimensiunea 30 x 40 cm.
Coacere: 180°C/ aprox. 30 min.

2. Preparare sirop
Zahăr 400 g
Apă 400 g
Cognac/ Brandy 20 g
Esență rom* 8 g
Cacao 25 g
____________________________________________
Total 853 g

*Se ajustează cantitatea în funcție de cât de concentrată este aroma de rom folosită.
Recomandăm utilizarea unei arome de calitate superioară pentru un gust desăvârșit.
Se fierbe siropul, apoi se lasă la răcit. După răcire se adaugă cognac-ul și aroma.
3. Preparare cremă
Cremento Sacher 600 g
Accento Super Cremă 200 g
Sirop zahăr 100 g
Esență rom 25 g
____________________________________________
Total 925 g

4. Finisare prăjitură
Se taie pe orizontală blatul, în 3 părți egale.
Se însiropează blatul de la bază cu siropul rece, apoi se adaugă 370 g din cremă.
Se pune al 2-lea blat, se însiropează și se adaugă încă 370 g din cremă.
Se așează ultimul blat, iar după ce îl însiropăm, întindem pe suprafața prăjiturii restul de cremă.
După răcire (minim 4 ore) se porționează prăjitura și se glazurează cu fondant.

Recomandare: folosiți cacao alcalinizată, esență de rom și fondant din oferta Viadan.

ro_RORomanian