1. Preparare foi
Credi®Cake Multicake Plus 700 g
Ouă (la temp. camerei) 700 g
____________________________________________
Total 1400 g
- Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului.
- Se mixează cu ajutorul telului la viteză mică 1 min., apoi la viteză mare 10 min.
- Se toarnă compoziția în 2 tăvi de 60 x 40 cm și se întinde compoziția în strat subțire și uniform.
Coacere: 220°C, aprox. 5 min.
2. Preparare cremă
Credi®Cream Lemon 900 g
Unt 300 g
Sirop zahăr 50 g
____________________________________________
Total 1250 g
Se prepară în prealabil siropul, dintr-o parte zahăr și o parte apă. Se fierbe puțin și se lasă să se răcească până la temperatura camerei.
Se spumează untul cu siropul adăugat treptat, apoi se adaugă și Credi®Cream Lemon. Omogenizare.
3. Finisare
Se împart în 2 părți egale cele două foi de ruladă.
Crema se împarte în 4 porții aproximativ egale.
Începem umplerea prăjiturii alternând: foaie, cremă lămâie, foaie, cremă lămâie….
Peste ultimul strat de cremă se poate presăra nucă de cocos, sau fulgi de ciocolată, sau ciocolată topită, după preferință. Porționare.
Recomandare: folosiți untul din oferta Viadan.