Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

• Se decongelează la temperatura camerei foitajul Accento (se pun plăcile de foitaj pe tăvi patiserie 60 x 40 cm).
• Se pregătesc foile pentru forma vol au vent:
• Foaia de la bază va avea 2 mm și se decupează discuri de 4 cm.
• Foaia de deasupra va avea 3 mm și se decupează în inele cu grosimea de2 cm.
• Foaia de la bază se unge cu ou pentru a se lipi foile între ele. Se unge cu ou și foaia de deasupra pentru un aspect mai atractiv.

• Se taie pe mijloc, pe lungime, curmalele și se scot sâmburii. În spațiul rămas se pune o bucățică de brânză Brie. Apoi, fiecare curmală este tăiată pe din două și se pune în foitaj. Se presară și câteva bucățele de nucă mărunțită.
• Coacere: 190°C / 13-15 min.

• Se decongelează la temperatura camerei foitajul Accento (se pun plăcile de foitaj pe tăvi patiserie 60 x 40 cm).
• Se pregătesc foile pentru forma vol au vent:
• Foaia de la bază va avea 2 mm și se decupează discuri de 4 cm.
• Foaia de deasupra va avea 3 mm și se decupează în inele cu grosimea de2 cm.
• Foaia de la bază se unge cu ou pentru a se lipi foile între ele. Se unge cu ou și foaia de deasupra pentru un aspect mai atractiv.

• Se taie pe mijloc, pe lungime, curmalele și se scot sâmburii. În spațiul rămas se pune o bucățică de brânză Brie. Apoi, fiecare curmală este tăiată pe din două și se pune în foitaj. Se presară și câteva bucățele de nucă mărunțită.
• Coacere: 190°C / 13-15 min.

ro_RORomanian