Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat carotcake

Credi®Softcake Carrot 625g
Apă 175g
Ouă 175g
Ulei 175g
___________________
Total 1150g

• Se amestecă toate ingredientele cu telul timp de 3-4 min. la viteză medie.
• Se toarnă compoziția în tavă de 30×40 cm, tapetată cu hârtie de copt.
• Coacere 180°C / ~15 min. Răcire și tăiere în cubulețe mici.

Preparare ananas caramelizat

Ananas cuburi(compot) 700g
Zahăr 500g
Lime 1 buc.

___________________
Total 300g

• Caramelizăm zahărul. Adăugăm ananasul și amestecăm timp de câteva minute până când se evaporă parte din apă și
amestecul are o consistență mai vâscoasă (ca o dulceață). Spre final adaugăm lime-ul tăiat în patru, cu tot cu coajă (se
spală bine în prealabil). Când se oprește focul se scoate lime-ul din compoziție.

Finisare prăjitură

• Se folosesc pahare de plastic de forma dorită, de preferat să fie puțin mai largi.
La bază se pune puțin ananas caramelizat, apoi câteva cubulețe de blat. Se finisează cu o nouă cantitate de ananas
caramelizat și puțină glazură Credi®Shine Glaze Neutral.

Preparare blat carotcake

Credi®Softcake Carrot 625g
Apă 175g
Ouă 175g
Ulei 175g
___________________
Total 1150g

• Se amestecă toate ingredientele cu telul timp de 3-4 min. la viteză medie.
• Se toarnă compoziția în tavă de 30×40 cm, tapetată cu hârtie de copt.
• Coacere 180°C / ~15 min. Răcire și tăiere în cubulețe mici.

Preparare ananas caramelizat

Ananas cuburi(compot) 700g
Zahăr 500g
Lime 1 buc.

___________________
Total 300g

• Caramelizăm zahărul. Adăugăm ananasul și amestecăm timp de câteva minute până când se evaporă parte din apă și
amestecul are o consistență mai vâscoasă (ca o dulceață). Spre final adaugăm lime-ul tăiat în patru, cu tot cu coajă (se
spală bine în prealabil). Când se oprește focul se scoate lime-ul din compoziție.

Finisare prăjitură

• Se folosesc pahare de plastic de forma dorită, de preferat să fie puțin mai largi.
La bază se pune puțin ananas caramelizat, apoi câteva cubulețe de blat. Se finisează cu o nouă cantitate de ananas
caramelizat și puțină glazură Credi®Shine Glaze Neutral.

ro_RORomanian