Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat carrot cake

Credi®Softcake Carrot 625g
Apă 175g
Ulei 175g
Ouă 175g
___________________
Total 1150g

• Se spumează în cuva mixerului, la viteza medie, cu telul, timp de 3-4 min.
• Se toarnă compoziția în tavă de 30×40 cm tapetată cu hârtie de copt.
• Coacere: 180°C / 20 min
• Răcire și decupare sub formă de discuri cu Ø5-6 cm.

Preparare cremă mascarpone

Credi®Krem Patis Bo 200g
Lapte / Apă 500g
Mascarpone 200g
___________________
Total 900g

• Se mixează cu telul mixul de cremă instant cu apă/lapte timp de 3 min. la viteza medie.
• Se adaugă brânză mascarpone. Omogenizare.

Preparare inserție filling fructe

Credi®Filling Wildberry 500g

Finisare prăjitură

• Disc carrot cake / aveline crema turnată doar pe margine disc cu sprițul / filling fructe în mijloc avelina / disc carrot cake / avelină cremă turnată doar pe margine disc / fructe decor în mijloc avelina.

Preparare blat carrot cake

Credi®Softcake Carrot 625g
Apă 175g
Ulei 175g
Ouă 175g
___________________
Total 1150g

• Se spumează în cuva mixerului, la viteza medie, cu telul, timp de 3-4 min.
• Se toarnă compoziția în tavă de 30×40 cm tapetată cu hârtie de copt.
• Coacere: 180°C / 20 min
• Răcire și decupare sub formă de discuri cu Ø5-6 cm.

Preparare cremă mascarpone

Credi®Krem Patis Bo 200g
Lapte / Apă 500g
Mascarpone 200g
___________________
Total 900g

• Se mixează cu telul mixul de cremă instant cu apă/lapte timp de 3 min. la viteza medie.
• Se adaugă brânză mascarpone. Omogenizare.

Preparare inserție filling fructe

Credi®Filling Wildberry 500g

Finisare prăjitură

• Disc carrot cake / aveline crema turnată doar pe margine disc cu sprițul / filling fructe în mijloc avelina / disc carrot cake / avelină cremă turnată doar pe margine disc / fructe decor în mijloc avelina.

ro_RORomanian