Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare coji tartă

Aluat fraged Linco 250g

• Se decongelează aluatul fraged Linco la temperatura camerei.
• Se porționează bucăți de aluat și se mulează pe forme coacere tarte.
• Coacere: 200°C / 10-12 min.
• Se lasă să se răcească și apoi se scot cojile din forme.

Preparare cremă lămâie

Credi®Cream Lemon 200g
Frișcă 50g
___________________
Total 250g

• Se spumează frișca (fără adaos zahăr).
• Se adaugă crema de lămâie.
• Omogenizare

Preparare bezea

Credi®Cake Meringue Classic 100g
Zahăr 100g
Apă(fiartă) 100g
___________________
Total 300g

• În cuva mixerului se amestecă zahărul cu apa fierbinte, până la dizolvarea zahărului.
• Se adaugă mixul pentru bezele. Spumare maxim 5 min. la viteză mare până se obține o spumă consistent

Finisare prăjitură

• Cu ajutorul unui poche cu dui turnăm crema de lămâie în cojile de tartă.
• Folosind un spriț cu diametrul potrivit se decorează cu compoziția de bezea. Flambăm bezeaua. Decorare după preferință.

Preparare coji tartă

Aluat fraged Linco 250g

• Se decongelează aluatul fraged Linco la temperatura camerei.
• Se porționează bucăți de aluat și se mulează pe forme coacere tarte.
• Coacere: 200°C / 10-12 min.
• Se lasă să se răcească și apoi se scot cojile din forme.

Preparare cremă lămâie

Credi®Cream Lemon 200g
Frișcă 50g
___________________
Total 250g

• Se spumează frișca (fără adaos zahăr).
• Se adaugă crema de lămâie.
• Omogenizare

Preparare bezea

Credi®Cake Meringue Classic 100g
Zahăr 100g
Apă(fiartă) 100g
___________________
Total 300g

• În cuva mixerului se amestecă zahărul cu apa fierbinte, până la dizolvarea zahărului.
• Se adaugă mixul pentru bezele. Spumare maxim 5 min. la viteză mare până se obține o spumă consistent

Finisare prăjitură

• Cu ajutorul unui poche cu dui turnăm crema de lămâie în cojile de tartă.
• Folosind un spriț cu diametrul potrivit se decorează cu compoziția de bezea. Flambăm bezeaua. Decorare după preferință.

ro_RORomanian