Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare foaie cu miere

Credi®Cake with Honey 400g
Apă 200g
Ulei floarea soarelui 70g
___________________
Total 670g

• Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului și se omogenizează cu paleta până se obține un aluat vâscos și omogen.
• Se întinde cu ajutorul unei palete compoziția pe o tavă de 60x40cm, pe care s-a așezat hârtie de copt în prealabil.
• Coacere: 180°C / 7‑10 min.

Preparare Cremă lamâie

Credi®Cream Lemon 500g
Frișcă 300g
Busuioc proaspăt 1-2 frunze
Suc ½ lime de dimensiuni medii
___________________
Total 800g

• Se spumează frișca până la volum maxim și fără adaos de zahăr.
• Peste frișca spumată se adaugă Credi®Cream Lemon și se omogenizează ușor.
• Frunzele de busuioc spălate se toacă mărunt și împreună cu zeamă de lime se adaugă peste amestecul de mai sus.
Omogenizare.

Finsare prăjitură

• Se folosesc păhăruțe de plastic în forma dorită.
• Se decupează foaia cu miere în formă de disc cu un diametru adaptat dimensiunii paharului.
• Se răzuiesc 2‑3 lime.
• Cremă / foaie miere/ răzătură lime / cremă / foaie miere / răzătură lime / cremă.
• Decor din cremă, migdală, răzătură lime și foaie miere mărunțită (sau după preferință).

Preparare foaie cu miere

Credi®Cake with Honey 400g
Apă 200g
Ulei floarea soarelui 70g
___________________
Total 670g

• Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului și se omogenizează cu paleta până se obține un aluat vâscos și omogen.
• Se întinde cu ajutorul unei palete compoziția pe o tavă de 60x40cm, pe care s-a așezat hârtie de copt în prealabil.
• Coacere: 180°C / 7‑10 min.

Preparare Cremă lamâie

Credi®Cream Lemon 500g
Frișcă 300g
Busuioc proaspăt 1-2 frunze
Suc ½ lime de dimensiuni medii
___________________
Total 800g

• Se spumează frișca până la volum maxim și fără adaos de zahăr.
• Peste frișca spumată se adaugă Credi®Cream Lemon și se omogenizează ușor.
• Frunzele de busuioc spălate se toacă mărunt și împreună cu zeamă de lime se adaugă peste amestecul de mai sus.
Omogenizare.

Finsare prăjitură

• Se folosesc păhăruțe de plastic în forma dorită.
• Se decupează foaia cu miere în formă de disc cu un diametru adaptat dimensiunii paharului.
• Se răzuiesc 2‑3 lime.
• Cremă / foaie miere/ răzătură lime / cremă / foaie miere / răzătură lime / cremă.
• Decor din cremă, migdală, răzătură lime și foaie miere mărunțită (sau după preferință).

ro_RORomanian