Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat brownie

Credi®Softcake Brownie 1125g
Ouă 525g
Ulei 375g
Apă 150g
___________________
Total 2175g

• Se amestecă cu paleta toate ingredientele în cuva mixerului pentru 4‑5 min.
• Se întinde compoziția într-o tavă de 30×40 cm prevăzută cu hârtie de copt, cu marginile mai înalte.
• Coacere: 180°C / 20 min. Înălțimea foii coapte este de 3.5 – 4 cm.

Preparare cremă

Credi®Krem Patis B 100g
Lapte / Apă 250g
Mascarpone 100g
Credi®Cream Rhum & Chocolate 500g
___________________
Total 950g

• Se spumează mixul de cremă instant cu apă 2‑3 min. la viteză mare. Se adăugă mascarpone. Omogenizare.
Se adăugă crema cu rom și ciocolată. Omogenizare.

Preparare inserție

Umplutură caise ”La Minut” 500g

Finisare prajitură

• Cu o formă metalică cilindrică cu Ø4 cm decupăm cilindri din blatul de brownie.
• La partea de sus a bucății de blat, pe mijloc, turnăm cu un poche cu șpriț o avelină mică de gem cu caise. În jurul acesteia turnăm o avelină de cremă cu rom și ciocolată. Se pot adăuga și alte elemente de decor (ex. zmeură liofilizată).

Preparare blat brownie

Credi®Softcake Brownie 1125g
Ouă 525g
Ulei 375g
Apă 150g
___________________
Total 2175g

• Se amestecă cu paleta toate ingredientele în cuva mixerului pentru 4‑5 min.
• Se întinde compoziția într-o tavă de 30×40 cm prevăzută cu hârtie de copt, cu marginile mai înalte.
• Coacere: 180°C / 20 min. Înălțimea foii coapte este de 3.5 – 4 cm.

Preparare cremă

Credi®Krem Patis B 100g
Lapte / Apă 250g
Mascarpone 100g
Credi®Cream Rhum & Chocolate 500g
___________________
Total 950g

• Se spumează mixul de cremă instant cu apă 2‑3 min. la viteză mare. Se adăugă mascarpone. Omogenizare.
Se adăugă crema cu rom și ciocolată. Omogenizare.

Preparare inserție

Umplutură caise ”La Minut” 500g

Finisare prajitură

• Cu o formă metalică cilindrică cu Ø4 cm decupăm cilindri din blatul de brownie.
• La partea de sus a bucății de blat, pe mijloc, turnăm cu un poche cu șpriț o avelină mică de gem cu caise. În jurul acesteia turnăm o avelină de cremă cu rom și ciocolată. Se pot adăuga și alte elemente de decor (ex. zmeură liofilizată).

ro_RORomanian