Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare fursec toffee

Credi®Softcake Toffee 250g
Apă 100g
Ulei de floarea soarelui 100g
Faină grâu 550 50g
___________________
Total 500g

• Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului și se omogenizează cu paleta la viteză medie 2‑3 min.
• Pe tăvi cu hârtie de copt se toarnă compoziția cu ajutorul unui poche cu dui
sub formă circulară (se alege după preferință dimensiunea dui-ului).
• Coacere: 180°C / 10‑12 min

Preparare cremă nocciola

Cremento Nocciola 300g
Unt 150g
___________________
Total 450g

• Se spumează untul cu telul. Se adăugă Cremento Nocciola și se omogenizează crema la viteză medie.

Finisare prăjitură

• Se toarnă crema cu ajutorul unui dui pe partea bombată a fursecului
și se lipește un al doilea fursec, tot cu partea bombată spre cremă.
• Se nivelează crema pe circumferința fursecurilor și se barotează
cu biscuite Oreo mărunțit (sau alt tip de biscuite, după preferință).
• Decorare cu o avelină de frișcă și alune.

Preparare fursec toffee

Credi®Softcake Toffee 250g
Apă 100g
Ulei de floarea soarelui 100g
Faină grâu 550 50g
___________________
Total 500g

• Se adaugă toate ingredientele în cuva mixerului și se omogenizează cu paleta la viteză medie 2‑3 min.
• Pe tăvi cu hârtie de copt se toarnă compoziția cu ajutorul unui poche cu dui
sub formă circulară (se alege după preferință dimensiunea dui-ului).
• Coacere: 180°C / 10‑12 min

Preparare cremă nocciola

Cremento Nocciola 300g
Unt 150g
___________________
Total 450g

• Se spumează untul cu telul. Se adăugă Cremento Nocciola și se omogenizează crema la viteză medie.

Finisare prăjitură

• Se toarnă crema cu ajutorul unui dui pe partea bombată a fursecului
și se lipește un al doilea fursec, tot cu partea bombată spre cremă.
• Se nivelează crema pe circumferința fursecurilor și se barotează
cu biscuite Oreo mărunțit (sau alt tip de biscuite, după preferință).
• Decorare cu o avelină de frișcă și alune.

ro_RORomanian