Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 250 g
Ouă 175 g
Apă 200 g
Ulei 200 g
_____________________
Total 1075 g

• Se amestecă toate ingredientele cu paletaîn cuva mixerului pentru 2-3 min. până la omogenizare.
• Se toarnă compoziția într-o tavă de30×40 cm (cu hârtie pergament) și se întinde uniform.
• Coacerea se face la 180°C/ aprox. 20 min.

Preparare cremă cocos

Credi®Cake Coconut Mix 200 g
Lapte 200 g
Apă fierbinte 125 g
Credi®Fond Neutral 140 g
Cognac 120 g
Frișcă bătuta 700 g

___________________
Total 1485 g

• Se fierbe laptele cu mixul cu cocos
• Fondul neutral se amestecă cu apa fierbinte și se omogenizează. Se adaugă peste laptele cu cocos.
• Se adaugă cognacul și frișca bătută peste compoziția de mai sus, caldă.
Omogenizare. Se lasă la temperatura camerei cât se lucrează restul rețetei.

Preparare glazură

Credi®Fond Neutral 200 g
Apă fierbinte 225 g
Cognac 75g
Credi®Filling Coffee Filling 450 g

___________________
Total 1485 g

• Amestecăm Credi®Fond Neutral cu apa fierbinte până la omogenizare. Adăugăm cognacul și fillingul cu cafea. Omogenizare.

Finisare prajitură

• În rama metalică înaltă de 30×40 cm se așează blatul cu ciocolată, peste care se întinde crema cu cocos.
Se bagă la frigider pentru aprox 1 h.
• Glazurare. Decorare cu avelină frișcă și ciocolată decor aurită (boabă cafea)

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softcake Chocolada 250 g
Ouă 175 g
Apă 200 g
Ulei 200 g
_____________________
Total 1075 g

• Se amestecă toate ingredientele cu paletaîn cuva mixerului pentru 2-3 min. până la omogenizare.
• Se toarnă compoziția într-o tavă de30×40 cm (cu hârtie pergament) și se întinde uniform.
• Coacerea se face la 180°C/ aprox. 20 min.

Preparare cremă cocos

Credi®Cake Coconut Mix 200 g
Lapte 200 g
Apă fierbinte 125 g
Credi®Fond Neutral 140 g
Cognac 120 g
Frișcă bătuta 700 g

___________________
Total 1485 g

• Se fierbe laptele cu mixul cu cocos
• Fondul neutral se amestecă cu apa fierbinte și se omogenizează. Se adaugă peste laptele cu cocos.
• Se adaugă cognacul și frișca bătută peste compoziția de mai sus, caldă.
Omogenizare. Se lasă la temperatura camerei cât se lucrează restul rețetei.

Preparare glazură

Credi®Fond Neutral 200 g
Apă fierbinte 225 g
Cognac 75g
Credi®Filling Coffee Filling 450 g

___________________
Total 1485 g

• Amestecăm Credi®Fond Neutral cu apa fierbinte până la omogenizare. Adăugăm cognacul și fillingul cu cafea. Omogenizare.

Finisare prajitură

• În rama metalică înaltă de 30×40 cm se așează blatul cu ciocolată, peste care se întinde crema cu cocos.
Se bagă la frigider pentru aprox 1 h.
• Glazurare. Decorare cu avelină frișcă și ciocolată decor aurită (boabă cafea)

ro_RORomanian