Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat din cookies

Credi®Cookie Homemade 250 g
Paticrem 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
____________________________
Total 470 g
• Se spumează margarina cu zahărul până capătă volum.
• Se încorporează treptat ouăle și apa. La final, se adaugă mixul de cookies. Omogenizare.
• Întindere compoziție în tavă de 30×40 cm.
• Coacere la 170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse fistic

Lapte 175 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Cremento Pistachio 255 g
Frișcă 255 g
Gelatină 12 g
Apă 60 g
____________________________
Total 837 g

• Se încălzește laptele până ajunge la 85°C. Se ia
de pe foc și se adaugă gălbenușurile spumate în prealabil cu zahărul. Omogenizare.
• Se adaugă și gelatina hidratată cu apă rece. Compoziția rezultată se amestecă cu Cremento
Pistachio. Omogenizare.
• Se adaugă și frișca semi-bătută. Omogenizare.

Preparare glazură oglindă

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Apă pt. gelatină 50 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
Colorant verde
____________________________
Total 560 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g apă rece.
• Se fierbe apa cu zahărul până la 107°C, apoi se ia de pe foc și se adaugă ciocolata și laptele condensat. Omogenizare.
• Se adaugă gelatina hidratată și topită în prealabil, apoi se adaugă și colorantul. Se omogenizează.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura între 33-35°C.

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse-ul de fistic în interiorul formelor de silicon, până la jumatatea acestora.
• Se lasă puțin la rece pentru întărire, apoi cu ajutorul unui poche cu douille turnăm pe lungime ~8 g de Credi®Filling Nocciolla Bianco Crunchy.
• Se acoperă complet cu mousse de fistic și se bagă în congelator.
• După congelare se extrag din formele de silicon, se pun pe un grătar și se glazurează, iar apoi se așează pe blatul de cookies decupat puțin mai mare decât formele de silicon.

Preparare blat din cookies

Credi®Cookie Homemade 250 g
Paticrem 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
____________________________
Total 470 g

• Se spumează margarina cu zahărul până capătă volum.
• Se încorporează treptat ouăle și apa. La final, se adaugă mixul de cookies. Omogenizare.
• Întindere compoziție în tavă de 30×40 cm.
• Coacere la 170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse fistic

Lapte 175 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Cremento Pistachio 255 g
Frișcă 255 g
Gelatină 12 g
Apă 60 g
____________________________
Total 837 g

• Se încălzește laptele până ajunge la 85°C. Se ia
de pe foc și se adaugă gălbenușurile spumate în prealabil cu zahărul. Omogenizare.
• Se adaugă și gelatina hidratată cu apă rece. Compoziția rezultată se amestecă cu Cremento
Pistachio. Omogenizare.
• Se adaugă și frișca semi-bătută. Omogenizare.

Preparare glazură oglindă

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Apă pt. gelatină 50 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
Colorant verde
____________________________
Total 560 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g apă rece.
• Se fierbe apa cu zahărul până la 107°C, apoi se ia de pe foc și se adaugă ciocolata și laptele condensat. Omogenizare.
• Se adaugă gelatina hidratată și topită în prealabil, apoi se adaugă și colorantul. Se omogenizează.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura între 33-35°C.

Finisare prăjitură

• Se toarnă mousse-ul de fistic în interiorul formelor de silicon, până la jumatatea acestora.
• Se lasă puțin la rece pentru întărire, apoi cu ajutorul unui poche cu douille turnăm pe lungime ~8 g de Credi®Filling Nocciolla Bianco Crunchy.
• Se acoperă complet cu mousse de fistic și se bagă în congelator.
• După congelare se extrag din formele de silicon, se pun pe un grătar și se glazurează, iar apoi se așează pe blatul de cookies decupat puțin mai mare decât formele de silicon.

ro_RORomanian