Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Butterino 750 g
Ouă 260 g
Ulei 225 g
Apă 200 g
____________________________
Total 1435 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se paletează ușor timp de 2 min. până la omogenizarea compoziției care apoi se toarnă în două tăvi de 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ ≈ 16 min.

Preparare mousse iaurt

Zahăr 50 g
Apă 600 g
Credi®Custard Napoleon Yoghurt 300 g
Lapte 200 g
Gălbenuș 70 g
Frișcă 300 g
Vișine congelate 280 g
Gelatină 20 g
Apă pentru gelatină 100 g
_____________________________
Total 1920 g

• Se fierbe laptele. Adăugăm gălbenușul spumat în prealabil cu zahărul. Omogenizare. Temperare. Adăugăm și gelatina hidratată.
• Se spumează Credi®Custard Napoleon Yoghurt cu apa rece. Încorporăm frișca spumată foarte puțin (să fie moale).
• La final adăugăm vișinele dezghețate (se elimină excesul de suc din fructe).

Finisare prăjitură

• Se așează un blat în interiorul unei rame de 30×40 cm.
• Se așează crema de iaurt peste blat, se întinde uniform pe toată suprafața blatului, apoi adăugăm al doilea blat. Se lasă la rece min. 4 ore.
• Finisare cu un strat subțire de frișcă spumată peste care aplicăm 300 g glazura Credi®Shine Glaze Forest Fruits și o întindem uniform. Decorare după preferință.

Preparare blat cu unt

Credi®Softcake Butterino 750 g
Ouă 260 g
Ulei 225 g
Apă 200 g
____________________________
Total 1435 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se paletează ușor timp de 2 min. până la omogenizarea compoziției care apoi se toarnă în două tăvi de 30×40 cm.
• Coacere: 180°C/ ≈ 16 min.

Preparare mousse iaurt

Zahăr 50 g
Apă 600 g
Credi®Custard Napoleon Yoghurt 300 g
Lapte 200 g
Gălbenuș 70 g
Frișcă 300 g
Vișine congelate 280 g
Gelatină 20 g
Apă pentru gelatină 100 g
_____________________________
Total 1920 g

• Se fierbe laptele. Adăugăm gălbenușul spumat în prealabil cu zahărul. Omogenizare. Temperare. Adăugăm și gelatina hidratată.
• Se spumează Credi®Custard Napoleon Yoghurt cu apa rece. Încorporăm frișca spumată foarte puțin (să fie moale).
• La final adăugăm vișinele dezghețate (se elimină excesul de suc din fructe).

Finisare prăjitură

• Se așează un blat în interiorul unei rame de 30×40 cm.
• Se așează crema de iaurt peste blat, se întinde uniform pe toată suprafața blatului, apoi adăugăm al doilea blat. Se lasă la rece min. 4 ore.
• Finisare cu un strat subțire de frișcă spumată peste care aplicăm 300 g glazura Credi®Shine Glaze Forest Fruits și o întindem uniform. Decorare după preferință.

ro_RORomanian