Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cookies

Credi®Cookie Homemade 250 g
Magarină 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
____________________________
Total 470 g

• Se spumează rapid margarina cu zahărul până capătă volum. Se încorporează treptat ouăle și
apa. La final se adaugă și mixul de cookies. Omogenizare.
• Se toarnă și se întinde compoziția într-o tavă de
30×40 cm.
• Coacere:170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse fructe de pădure

Lapte 375 g
Gălbenuș 90 g
Zahăr 75 g
Pastă fructe de pădure 140 g
Ciocolată albă 540 g
Frișcă 540 g
Fructe de pădure 150 g
Gelatină 20 g
____________________________
Total 1930 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată.
• Se încorporează ciocolata albă, pasta de fructe, iar la final frișca semi-spumată.

Preparare inserție crocantă

Se topesc 300 g Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy și se întind la o grosime de 3 mm pe o foaie sau un silicon. Congelare.

Asamblare prăjitură

• Se toarnă mousse în forme de silicon alungite, în 40% din volumul formei.
• Se introduc câteva bucățele de zmeură proaspătă în lungul prăjiturii. Decupăm batonașe lungi cât prăjitura din inserția crocantă și le întroducem în interiorul prăjiturii. Se completează cu mousse forma.
• Decupăm blatul cu o formă cu 2 mm mai mare decât forma de silicon. Așezăm câte o bucată pe fundul fiecărei prăjituri. Congelare.
• Extragere din forme. Glazurare cu Credi®Shineglaze Neutral și decorare după preferință.

Preparare blat cookies

Credi®Cookie Homemade 250 g
Magarină 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
____________________________
Total 470 g

• Se spumează rapid margarina cu zahărul până capătă volum. Se încorporează treptat ouăle și
apa. La final se adaugă și mixul de cookies. Omogenizare.
• Se toarnă și se întinde compoziția într-o tavă de
30×40 cm.
• Coacere:170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse fructe de pădure

Lapte 375 g
Gălbenuș 90 g
Zahăr 75 g
Pastă fructe de pădure 140 g
Ciocolată albă 540 g
Frișcă 540 g
Fructe de pădure 150 g
Gelatină 20 g
____________________________
Total 1930 g

• Se fierbe laptele, se ia de pe foc, se adaugă gălbenușul bătut cu zahărul și gelatina hidratată.
• Se încorporează ciocolata albă, pasta de fructe, iar la final frișca semi-spumată.

Preparare inserție crocantă

Se topesc 300 g Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy și se întind la o grosime de 3 mm pe o foaie sau un silicon. Congelare.

Asamblare prăjitură

• Se toarnă mousse în forme de silicon alungite, în 40% din volumul formei.
• Se introduc câteva bucățele de zmeură proaspătă în lungul prăjiturii. Decupăm batonașe lungi cât prăjitura din inserția crocantă și le întroducem în interiorul prăjiturii. Se completează cu mousse forma.
• Decupăm blatul cu o formă cu 2 mm mai mare decât forma de silicon. Așezăm câte o bucată pe fundul fiecărei prăjituri. Congelare.
• Extragere din forme. Glazurare cu Credi®Shineglaze Neutral și decorare după preferință.

ro_RORomanian