Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softacake Chocolada 500 g
Ulei 200 g
Apă 150 g
Ouă 175 g
____________________________
Total 1025 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă de 30×40 cm.
• Coacere: 170°C/ 16-18 min.

Preparare ganache ciocolată

Cremento Sacher 300 g
Ciocolată neagră 200 g
Alcool 50 g
Unt 100 g
Creline 600 g
____________________________
Total 1250 g

• Se fierbe crema vegetală Creline. Se ia de pe foc și adăugăm untul. Omogenizare.
• Se adaugă apoi crema Cremento Sacher și ciocolata. Omogenizare.
• La final adăugăm și alcoolul. Lăsăm să se tempereze.

Preparare cremă vanilie

Credi®Custard Napoleon 250 g
Apă 500 g
Frișcă 200 g
____________________________
Total 950 g

• Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apă până la obținerea unei mase omogene.
• Se adaugă frișca bătută. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se așează blatul cu ciocolată în rama metalică.
• Peste blat se toarnă crema ganache ușor temperată, apoi se bagă la rece. 30 min.
• Aplicare cremă de vanilie. Răcire.
• Glazurare cu Cremento White Chocolate topită. Întindere uniformă.
• Porționare și decorare după preferință.

Preparare blat cu ciocolată

Credi®Softacake Chocolada 500 g
Ulei 200 g
Apă 150 g
Ouă 175 g
____________________________
Total 1025 g

• Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide, apoi premixul. Se mixează lent, cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min. până se obține o pastă omogenă.
• Compoziția se toarnă într-o tavă de 30×40 cm.
• Coacere: 170°C/ 16-18 min.

Preparare ganache ciocolată

Cremento Sacher 300 g
Ciocolată neagră 200 g
Alcool 50 g
Unt 100 g
Creline 600 g
____________________________
Total 1250 g

• Se fierbe crema vegetală Creline. Se ia de pe foc și adăugăm untul. Omogenizare.
• Se adaugă apoi crema Cremento Sacher și ciocolata. Omogenizare.
• La final adăugăm și alcoolul. Lăsăm să se tempereze.

Preparare cremă vanilie

Credi®Custard Napoleon 250 g
Apă 500 g
Frișcă 200 g
____________________________
Total 950 g

• Se spumează Credi®Custard Napoleon cu apă până la obținerea unei mase omogene.
• Se adaugă frișca bătută. Omogenizare.

Finisare prăjitură

• Se așează blatul cu ciocolată în rama metalică.
• Peste blat se toarnă crema ganache ușor temperată, apoi se bagă la rece. 30 min.
• Aplicare cremă de vanilie. Răcire.
• Glazurare cu Cremento White Chocolate topită. Întindere uniformă.
• Porționare și decorare după preferință.

ro_RORomanian