Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare blat cookies

Credi®Cookie Homemade 250 g
Magarină Paticrem 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
_______________________
Total 470 g

• Se spumează margarina cu zahărul până capătă volum.
• Se încorporează treptat ouăle și apa. La final se adaugă și mixul de cookies.
• Se omogenizează apoi se toarnă și se
întinde într-o tavă de 30×40 cm.
• Coacerea se face la 170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse alb

Lapte 175 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Ciocolată albă 255 g
Frișcă 255 g
Gelatină 12 g
Apă 60 g
______________________
Total 837 g

• Se încălzește laptele până la 85°C. Se ia de pe foc și se adaugă gălbenușurile
spumate în prealabil cu zahărul. Se omogenizează, apoi se pune și gelatina
hidratată cu apa rece.
• Compoziția rezultată se amestecă cu ciocolată albă.
• După omogenizarea cremei se adaugă
și frișca semi-bătută.
• După încorporarea completă se poate turna în forme.

Preparare glazură oglindă

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Apă 50 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
______________________
Total 560 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g
apă rece.
• Se fierbe apa cu zahărul, se ia de pe
foc și se adaugă ciocolata și laptele
condensat. Se omogenizează
compoziția apoi se adaugă și gelatina hidratată. Se poate pune și colorant la nevoie.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura cuprinsă între
33-35°C.

Preparare cremă caramel

Frișcă spumată 100 g
Cremento Caramel Gold 100 g
______________________
Total 200 g

Se amestecă cele două ingrediente. Crema rezultată se toarnă într-un silicon cu semi-sfere cu diametrul de 2-3 cm. Congelare.

Finisare prăjitură

Se ia o formă de silicon cu semi-sfere (pt. 50 g). Se așează în interior, până la jumătate, mousse de ciocolată albă. Peste acesta se pune cate o bucată de cremă de caramel din semisferele mici, apoi se pune câte un disc congelat de Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy. La final se pune capacul de blat. Se glazurează și se decorează.

Preparare blat cookies

Credi®Cookie Homemade 250 g
Magarină Paticrem 50 g
Ouă 50 g
Apă 50 g
Zahăr 70 g
_______________________
Total 470 g

• Se spumează margarina cu zahărul până capătă volum.
• Se încorporează treptat ouăle și apa. La final se adaugă și mixul de cookies.
• Se omogenizează apoi se toarnă și se
întinde într-o tavă de 30×40 cm.
• Coacerea se face la 170°C/ aprox. 14 min.

Preparare mousse alb

Lapte 175 g
Gălbenuș 45 g
Zahăr 35 g
Ciocolată albă 255 g
Frișcă 255 g
Gelatină 12 g
Apă 60 g
______________________
Total 837 g

• Se încălzește laptele până la 85°C. Se ia de pe foc și se adaugă gălbenușurile
spumate în prealabil cu zahărul. Se omogenizează, apoi se pune și gelatina
hidratată cu apa rece.
• Compoziția rezultată se amestecă cu ciocolată albă.
• După omogenizarea cremei se adaugă
și frișca semi-bătută.
• După încorporarea completă se poate turna în forme.

Preparare glazură oglindă

Zahăr 150 g
Apă 75 g
Gelatină 10 g
Apă 50 g
Ciocolată albă 175 g
Lapte condensat 100 g
______________________
Total 560 g

• Se hidratează gelatina cu cele 50 g
apă rece.
• Se fierbe apa cu zahărul, se ia de pe
foc și se adaugă ciocolata și laptele
condensat. Se omogenizează
compoziția apoi se adaugă și gelatina hidratată. Se poate pune și colorant la nevoie.
• Glazurarea se realizează doar când glazura are temperatura cuprinsă între
33-35°C.

Preparare cremă caramel

Frișcă spumată 100 g
Cremento Caramel Gold 100 g
______________________
Total 200 g

Se amestecă cele două ingrediente. Crema rezultată se toarnă într-un silicon cu semi-sfere cu diametrul de 2-3 cm. Congelare.

Finisare prăjitură

Se ia o formă de silicon cu semi-sfere (pt. 50 g). Se așează în interior, până la jumătate, mousse de ciocolată albă. Peste acesta se pune cate o bucată de cremă de caramel din semisferele mici, apoi se pune câte un disc congelat de Credi®Filling Nocciola Bianco Crunchy. La final se pune capacul de blat. Se glazurează și se decorează.

ro_RORomanian