Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

Preparare coji choux

Credi®Cake Meringue Classic 100 g
Zahăr 100 g
Apă (90°C) 100 g
Credi®Cake Coconut Mix 280 g
_____________________________________
Total 580 g

• Se amestecă apa fierbinte cu zahărul și se omogenizează până la dizolvarea completă a zahărului.
• Se adaugă apoi Credi®Cake Meringue Classic și se spumează timp de 5 min. la viteză mare.
• La sfârșitul spumării se adaugă Credi®Cake Coconut Mix și se continuă spumarea la viteză mică până se omogenizează compoziția.
• Cu ajutorul unui poche cu spriț turnăm compoziția pe o tavă cu hârtie de copt.
• Coacere 150°C/ 18 min.

Finisare

Se lipesc câte doi cookies aplicând un strat subțire de Cremento White Chocolate aromatizată cu puțină esență de caise.

Preparare coji choux

Credi®Cake Meringue Classic 100 g
Zahăr 100 g
Apă (90°C) 100 g
Credi®Cake Coconut Mix 280 g
_____________________________________
Total 580 g

• Se amestecă apa fierbinte cu zahărul și se omogenizează până la dizolvarea completă a zahărului.
• Se adaugă apoi Credi®Cake Meringue Classic și se spumează timp de 5 min. la viteză mare.
• La sfârșitul spumării se adaugă Credi®Cake Coconut Mix și se continuă spumarea la viteză mică până se omogenizează compoziția.
• Cu ajutorul unui poche cu spriț turnăm compoziția pe o tavă cu hârtie de copt.
• Coacere 150°C/ 18 min.

Finisare

Se lipesc câte doi cookies aplicând un strat subțire de Cremento White Chocolate aromatizată cu puțină esență de caise.

ro_RORomanian