Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com

1. Coșulețe de ciocolată
Pot fi pregătite folosind ciocolată neagră veritabilă sau înlocuitor de ciocolată.

Se pot folosi și coșulețe gata făcute.
Pentru prima variantă, topim ciocolata/ înlocuitorul și tapetăm pereții formelor de brioșă (ondulate sau netede, bine uscate), astfel încât să rămână o peliculă subțire. Băgăm în frigider.
După răcire, coșulețele se desprind ușor prin lovire delicată de masă. Fiecare formă ar trebui să aibă ~30 gr.

2. Cremă Ganache
Creline 400 g
Ciocolată neagră 70% 300 g
Unt 200 g
Portocale confiate 100 g
Cognac 15 g
____________________________________________
Total 1015 g

Se aduce crema vegetală Creline la fierbere, se ia de pe foc, se adaugă ciocolata/ înlocuitorul amestecând continuu până se omogenizează. Se adaugă și untul și cognac-ul. Omogenizare.
Adăugăm portocalele confiate și lăsăm la rece minimum 3 ore.
După răcirea completă spumăm ganache-ul.

3. Finisare prăjitură
În interiorul fiecărui coșuleț de ciocolată vom introduce cu poche-ul aprox. 50 g cremă ganache, până la limita superioară a formei, astfel încât să rămână 1 mm loc pentru un strat de ciocolată topită, care are rol de închidere a coșulețelor. Răcire în frigider.
După răcire coșulețele se pot întoarce cu baza mare în jos și pot fi decorate după preferință.

Recomandare: folosiți ciocolata adecvată și untul din oferta Viadan.

1. Coșulețe de ciocolată
Pot fi pregătite folosind ciocolată neagră veritabilă sau înlocuitor de ciocolată.

Se pot folosi și coșulețe gata făcute.
Pentru prima variantă, topim ciocolata/ înlocuitorul și tapetăm pereții formelor de brioșă (ondulate sau netede, bine uscate), astfel încât să rămână o peliculă subțire. Băgăm în frigider.
După răcire, coșulețele se desprind ușor prin lovire delicată de masă. Fiecare formă ar trebui să aibă ~30 gr.

2. Cremă Ganache
Creline 400 g
Ciocolată neagră 70% 300 g
Unt 200 g
Portocale confiate 100 g
Cognac 15 g
____________________________________________
Total 1015 g

Se aduce crema vegetală Creline la fierbere, se ia de pe foc, se adaugă ciocolata/ înlocuitorul amestecând continuu până se omogenizează. Se adaugă și untul și cognac-ul. Omogenizare.
Adăugăm portocalele confiate și lăsăm la rece minimum 3 ore.
După răcirea completă spumăm ganache-ul.

3. Finisare prăjitură
În interiorul fiecărui coșuleț de ciocolată vom introduce cu poche-ul aprox. 50 g cremă ganache, până la limita superioară a formei, astfel încât să rămână 1 mm loc pentru un strat de ciocolată topită, care are rol de închidere a coșulețelor. Răcire în frigider.
După răcire coșulețele se pot întoarce cu baza mare în jos și pot fi decorate după preferință.

Recomandare: folosiți ciocolata adecvată și untul din oferta Viadan.

ro_RORomanian