1. Preparare blat
Credi®Cake Butterino 500 g
Ouă 175 g
Ulei 150 g
Apă 115 g
____________________________________________
Total 940 g
Se pun în cuva mixerului ingredientele fluide apoi premixul.
Se mixează lent cu ajutorul paletei, timp de maxim 2 min., până se obține un aluat vâscos și omogen.
Se toarnă compoziția în două cercuri cu diametrul de 24 cm.
Coacere: 10 min./ 170°C.
2. Preparare umplutură brânză
Brânză dulce de vaci 1000 g
Smântână 200 g
Ouă 350 g
Zahăr 150 g
Credi®Custard Napoleon Yoghurt 100 g
Stafide 200 g
____________________________________________
Total 2000 g
Separați gălbenușurile de albușuri.
Brânza se amestecă cu smântâna, Credi®Custard Napoleon Yoghurt, gălbenușurile și stafidele.
Albușul se spumează foarte tare cu zahărul, după care se încorporează în compoziția cu brânză.
Se toarnă compoziția obtinută în cele două cercuri cu blatul precopt.
Coacere: 170°C/ 40 min.
3. Finisare
Se poate decora cu zahăr pudră.