1. Preparare aluat
Credi®Muffin Mix 1000 g
Ulei 400 g
Ouă 350 g
Apă 200 g
____________________________________________
Total 1950 g
Se mixează toate ingredientele 5 min. la viteză medie.
Se toarnă compoziția în forme de muffin, aprox. ¾ din volumul formei.
Coacere: 180-190°C/ aprox. 20 min.
Compoziția poate fi personalizată prin adaos de: chips-uri de ciocolată, nuci, alune,
filling-uri de fructe etc.
Sau, pe suprafața muffin-urilor se poate decora cu diverse creme, după sezon sau preferință.
Câteva idei de creme:
Crema 1: amestecați Cremento Sacher cu 10-15% margarină Paticrem Super Cremă.
Spumați 5-10 min.
Crema 2: amestecați Paticrem Super Cremă cu 5% Credi<sup>®</sup>Filling Coffee Filling. Spumați 5-10 min.