Orkla își asumă responsabilitatea față de societate în timpul pandemiei de coronavirus. Ne confruntăm cu o cerere crescută și intensificăm producția de alimente pentru a asigura sprijin și stocuri necesare clienților și consumatorilor noștri.

Situația cu care ne confruntăm acum este cea mai gravă pe care am avut-o pe timp de pace. Situația evoluează constant, iar la 11 martie Organizația Mondială a Sănătății a declarat că focarul de coronavirus este o pandemie. Zilele trecute, mai multe țări au pus în aplicare măsuri drastice, cum ar fi închiderea școlilor, grădinițelor și spațiilor publice și anularea evenimentelor. De asemenea, alte câteva țări iau măsuri noi și mai stricte.

Produsele alimentare, sunt printre cele cu care au cea mai mare cerere din partea consumatorilor. Trebuie să putem livra, astfel încât rafturile magazinelor să poată fi reîncărcate cu produsele de care oamenii au nevoie.

Am impus proceduri stricte în fabricile noastre pentru a preveni răspândirea infecției, pentru a ne asigura că suntem capabili să menținem o capacitate mare de producție și, desigur, în interesul angajaților noștri. Prin urmare, până la o notificare suplimentară, nu se vor face vizite la fabrici, cu excepția cazului în care acestea sunt critice. Orkla Foods Romania înțelege rolul important pe care îl are în furnizarea de produse alimentare de care oamenii au nevoie acum.

Într-o pandemie precum cea pe care o simțim acum, la Orkla ne asumăm în serios responsabilitatea față de societate. Prevenirea răspândirii infecției are prioritate, iar începând din 12.03.2020, am îndemnat toți angajații de la sediul nostru din București să lucreze de acasă. De asemenea, am impus restricții stricte în ceea ce privește călătoriile și vizitele. Vom livra mărfurile necesare și vom face tot ce putem pentru a preveni răspândirea infecției.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

ro_RORO