Brutarie

Brutaria nu mai inseamna de mult timp numai faina, apa si drojdie. S-au adaugat de-a lungul mileniilor experienta, pasiune si stiinta de a combina ingredientele perfecte pentru a obtine paini gustoase, cu valori nutritive ridicate, specialitati din toate colturile lumii, specialitati de impartit cu cei dragi in jurul mesei sau mancate in fuga intre doua drumuri.
Pentru a veni in intampinarea cerintelor omului modern, Orkla Foods Romania va pune la dispozitie ingredientele potrivite, dar si intreaga noastra expertiza.

Divison 20
100% ulei vegetal pentru masini de divizat aluat.
In bidoane din plastic cu masa neta de 9,15 kg (20 l)
9 luni de la data fabricarii
Pan Up T-max
Ameliorator pentru paine si specialitati de paine preparate prin metoda directa
0,3-0,5% (raportat la faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabrica
Divison 5
100% ulei vegetal pentru masini de divizat aluat
In bidoane din plastic cu masa neta de 9,15 kg (20 l)
9 luni de la data fabricarii
Pancoating
Ulei 100% vegetal pentru gresarea tavilor si a formelor de copt. Produs universal, poate fi folosit pentru toate tipurile de paine si produse de patiserie.
In bidoane din plastic cu masa neta de 18,4 kg (20 l)
12 luni
Pancoating Spray
Ulei 100% vegetal pentru gresarea tavilor si a formelor de copt. Adera perfect la intreaga suprafata pe care se spray-eaza, permitand astfel desprinderea usoara a produselor de pe tavi sau din forme dupa coacere. Produsul este ideal pentru unitati mici si medii de productie (brutarii, patiserii si cofetarii).
In tuburi metalice 600 ml (sub forma de aerosol). 12 tuburi/bax.
24 luni
Premio Forte
Premio Forte este un ameliorator care contine cisteina si este recomandat in panificarea fainurilor cu tenacitate medie si mare. Ajuta la formarea si dezvoltarea mai rapida a aluaturilor; se obtin aluaturi fine, elastice, cu suprafata mai uscata (nu se lipesc de utilaje) si cu toleranta buna la stres mecanic. Se remarca prin taietura bine definite a painii coapte (painea are “creasta”).
0,25% raportat la faina. In functie de calitatea fainii se poate micsora sau mari usor doza de ameliorator.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii
Premio Power
Premio Power este un ameliorator de panificatie destinat in special fainurilor tenace. Compozitia bine echilibrata in enzime si cisteina asigura buna performanta a acestuia pe o gama calitativ larga de fainuri. Veti obtine aluaturi fine, bine dezvoltate, stabile la prelucrare mecanica si dospirea finala, iar produsele finite vor avea volum bun, structura fina a miezului si culoare placuta a cojii.
0,2% raportat la faina. In functie de calitatea fainii si procesul tehnologic micsorati sau mariti usor doza de ameliorator.
In saci de hartie + polietilena, cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricatiei
Premio Activ
Premio Activ este un ameliorator de panificatie care, desi nu contine cisteina, poate fi folosit atat pentru fainurile tenace, cat si pentru fainurile mai putin tenace. Are la baza un complex enzimatic care asigura dezvoltarea optima a retelei glutenice, conferindu-i acesteia un raport elasticitate/extensibilitate optim, toleranta foarte buna pe durata prelucrarii mecanice si, in final, da volum si aspect foarte placut produselor coapte. Pentru rezultate optime s-ar putea ca la utilizarea Premio Activ - in functie de faina - sa fie nevoie sa malaxati in plus 1 minut la viteza rapida sau sa lasati aluatul 5 min in plus la relaxare dupa malaxare.
0,2% raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii
Premio Avantaj
Ameliorator dedicat panificarii mai ales a produselor de panificatie si patiserie de gramaje mici (chifle, cornuri, batoane etc.). In functie de calitatea fainii poate fi folosit si la prepararea painii, in procese artizanale sau pe linii semi-industriale. Performeaza foarte bine pe fainuri de calitate medie spre buna, nu foarte tenace, deoarece nu contine cisteina. Contine un complex enzimatic care asigura un raport elasticitate/extensibilitate optim retelei glutenice, astfel incat sa se obtina produse cu volum bun, miez fin si culoare atragatoare a cojii.
0,3% raportat la faina. In functie de calitatea fainii si procesul tehnologic micsorati sau mariti usor doza de ameliorator.
In saci de hartie + polietilena, cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii
Sonplus Toast New
Ameliorator pe baza de enzime cu aplicatii multiple: paine toast si produse cu coaja moale, produse laminate.
0,3-0,5% (raportat la faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
12 luni de la data fabricarii
Proson XS - Extra Softness
Mix de ingrediente special dezvoltat pentru a conferi produselor de panificatie si patiserie extra-prospetime si extra-moliciune. El se utilizeaza impreuna cu amelioratorul folosit in mod obisnuit la fabricarea produsului carui dorim sa-i imbunatatim prospetimea.
0,5-2% (raportat la faina)
In cutii de carton cu masa neta de 10 kg: 10 calupuri x 1 kg in hartie pergament
12 luni de la data fabricarii
Fit4Life Omega Bread
Premix integral pentru prepararea, prin metoda directa, a unei paini cu un continut ridicat de fibre si acizi grasi esentiali omega 3 din surse vegetale.
Integral. Se mai adauga apa si drojdie conform retetei.
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 25 kg
9 luni de la data fabricarii
Cinci Paini - Creations Sunflower - Seminte coapte
Premix pentru prepararea de specialitati de paine cu seminte de floarea soarelui. Produsul poate fi folosit si la prepararea unei sortimentatii variate de chifle, baghete si produse laminate datorita flexibilitatii in stabilirea retetelor, elasticitatii deosebite a aluatului si a tolerantei acestuia atat in procese industriale, cat si traditionale (brutarii mici).
10-40% (ex. 10 kg premix - 90 kg faina; 40 kg premix - 60 kg faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
12 luni de la data fabricarii
Cinci Paini - Creations Dark Malt - Malt tihnit
Premix pentru prepararea unei game variate de paini cu faina de malt. Contine si seminte de dovleac, in, susan si floarea soarelui. In functie de doza utilizata se pot obtine paini cu miezul bej deschis, usor cafeniu sau maron inchis. Premixul poate fi usor amestecat cu alte tipuri de premixuri daca se doreste obtinerea unor paini cu miez mai inchis.
10-40% (ex. 10 kg premix-90 kg faina; 40 kg premix-60 kg faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
12 luni de la data fabricarii
Cinci Paini - Creations Pumpkin - Dovleac rumen
Premix pentru prepararea de specialitati de paine cu seminte de dovleac. Semintele de in si susan, precum si faina de secara din compozitia acestuia contribuie la gustul placut al produselor finite.
10-40% (ex. 10 kg premix-90 kg faina; 40 kg premix-60 kg faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
12 luni de la data fabricarii
Cinci Paini - Just4Taste Potato - Cartof dogorit
Premix pentru prepararea specialitatilor de paine cu cartofi. Produsul are un continutul ridcat de fulgi de cartofi asigurand astfel textura specifica si gustul dulce, placut al painii cu cartofi. Alte aplicatii: prelungirea prospetimii in painea alba sau cu secara. Se adauga 2-5% premix la faina. Mariti cantitatea de apa adaugata cu aproximativ aceeasi cantitate. Nu mai adaugati sare in plus.
10-50% raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
9 luni de la data fabricarii
Cinci Paini - Vitason Mais - Malai auriu
Premix pentru prepararea unei paini foarte gustoase cu faina de porumb si "bulgarasi" de porumb expandat. Savoarea produsului finit este completata si de semintele de floarea soarelui din premix. Se obtine foarte usor o paine cu miez galben auriu, coaja crocanta si volum bun.
50% (50 kg mix – 50 kg faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
9 luni de la data fabricarii
Vitason Baguette Rustique
Premix concentrat pentru prepararea baghetei cu aspect rustic si coaja crocanta. Premixul poate fi utilizat si la prepararea unei paini rustice, gustoase ca aceea preparata in casa. Ambalata, painea isi pastreaza prospetimea si aroma multe zile.
10% (10 kg mix – 90 kg faina)
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 20 kg
12 luni de la data fabricarii
Credi Maia
Maia uscată pentru paine din faina de grau sau din faina de secara. Produsul poate fi folosit atat in metoda directa, cat si in metoda indirecta de preparare a painii.
1% raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 25 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Graham
Premix integral pentru prepararea painii graham, prin metoda directa
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 25 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Dark
Premix pentru prepararea painii cu faina de secara si fulgi de orz, prin metoda directa
30% raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 25 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Multicereal
Premix pentru prepararea painii cu mix de cereale, prin metoda directa
1:1 raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 25 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Vitakorn
Premix pentru paine cu faina de secara si tarate de grau, preparata prin metoda directa
1:1 raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 25 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Mix Dovleac si Morcov
Premix pentru prepararea prin metoda directa a painii cu seminte de dovleac si bucatele de morcov
1:1 raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 25 kg
6 luni de la data fabricarii
Brown Extra
Amestec de faina de malt si faina de secara destinat adaosului in reteta oricarui tip de paine pentru care se doreste un miez mai inchis la culoare si o aroma mai intensa. Confera produselor finite culoarea si aroma specifice maltului.
0,5-4% raportat la faina. Doza se stabileste in functie de cat de inchisa la culoare si aromata se doreste sa fie painea preparata.
In saci de hartie + polietilena, cu masa neta de 15 kg
12 luni de la data fabricarii
Credi Decor Rustic
Mix de seminte pentru decorarea produselor de brutarie
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii
Credi Decor
Mix de seminte pentru decorarea produselor de brutarie
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii
Proson Bourgoundy
Premix sub forma de calup dedicat prepararii unei delicioase paini rustice, care impresioneaza prin aroma deosebita de unt fermentat, moliciunea si finetea miezului, precum si prin pastrarea prospetimii in timp. Premixul poate fi utilizat si la prepararea unor specialitati de patiserie (chifle moi, cornuri, japoneze, rulade umplute, etc.), produsele finite beneficiind de toate atuurile mentionate mai sus.
3-6% (raportat la faina)
In cutii de carton cu masa neta de 10 kg: 10 calupuri x 1 kg in hartie pergament
6 luni de la data fabricarii
Credi Pizza
Premix pentru aluaturi pentru pizza
1:1 raportat la faina
In saci de hartie + polietilena cu masa neta de 10 kg
6 luni de la data fabricarii

Domenii de aplicabilitate



Categorii produse



Newsletter

Aboneaza-te la newsletter daca doresti sa fii la curent cu informatii despre Orkla Foods Romania, produsele si promotiile noastre.